Pages

Thursday, January 14, 2010

JALAN2 KE BALAD!

Alhamdulillah..pada 11 Januari lalu..kami ke balad setelah hubby 'merdeka'.Alhamdulillah berakhirnya sem pertama ini..Harapnya sem hadapan akan lebih baik dari sem ini..insya Allah..

Mari kita layan gambar...


best makan aiskrim nih..winter pun sedap makan..upah anak2 berkelakuan bagus pada hari kejadian..hehe

tengok2 jer..tak belipun...

inilah balad di irbid nih..adik kena dukung..lambat dia kalu berjalan!



deretan kedai..



ummi snap dari dalam teksi nih..tu yang senget sikit tu..hehe


amacam sedap tak tengok?segar dan sedapkan..geram tengok..musim strawberi sekarang nih..


senyuman kak jannah yang dapat keluar ke balad..setelah kebosanan berada di rumah bercuti sebulan sekolah.

abang faqeh yang dah semakin sihat, alhamdulillah..

fesen rambut kak jannah dan rambut adik yang dah makin panjang!

kereta abang faqeh yang dah rosak teruk!


inilah penggantinya..go..go diego go!( jangan terjun ke bawah lagi yer faqeh!!!!)



faqeh berposing dgn kasut barunya..


amacam kasut ummi?best pakai dalam rumah nih..stokin 3 lapis + kasut nih..hehe



5 comments:

Aznika said...

Sejuk..tapi makan aiskrim. Sedap tak? ;)

Husin Husaini said...

Salam akak,bestnya jln2 sana.teringat kenangan zaman belajar kat perlembahan nil..moga akak sekeluarga sentiasa di dalam rahmat Allah.

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

wah wah...besarnye stoberi.

syoknye tgk ada toys stuff utk budak yg islamic. we all kat sini ada 1 aje kedai buku islamic. so slalu pesan kat org msia belikan buku utk miya.

tgk budak2 tu ceria aje..sihat dah hero sorang tu?

NORAIZAH said...

Bestnya orang dah merdeka..jalan2 kat balad..acik Aizah takleh jalan lagi..masih berperang dengan nota2 ilmil Aswat..doakan akak Izma..!

ummu faqeh said...

acik ika-sedaaaaap..acik nak sikit?hehe

acik anni-alhamdulillah..jauh perjalanan luas pengetahuan..jauhari jua yang mengenal manikam..

mama-miya-mmg syok makan stoberi ni begit u saja,fresh!kamipun pesan buku anak2 dari msia..alhamdulillah my hensem hero..much better ..

kak aizah-alhamdulillah..merdeka kejap jer..kena study gak utk sem depan lak..insya Allah sentiasa didoakan akak sekeluarga dipermudahkan urusan..amin!selamat berperang!!!nanti kita bersantai bersama2 yer!

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!