Pages

Wednesday, November 25, 2009

HASIL BELIAN DI BALAD!

asaalamualaikum..jam menunujukkan kul 4 pagi.Kejap lagi dah nak subuh.Cuaca mencecah 9 darjah celcius.Teramatlah sejuknyer!Siang semalam pun 9 darjah celcius gak, tapi ada matahari.Pelik memang pelik.Suasana amatlah sejuk, tapi matahari muncul.

Ummi nak sambung entri sebelum ni..Inilah barang2 yang ummi sempat belikan untuk anak2 ummi yang disayangi!Juga sebagai hadiah kepada anak2 ummi.SEKARANG DAH TAK MINUM SUSU PAKAI BOTOL DAH! DAH PAKAI GELAS JER! Alhamdulillah..ketiga2 anak ummi pakai gelas termasuk adik faseh.Yerlah bila dia tengok kakak dan abangnya minum pakai gelas, diapun minta samala! Alhamdulillah..memudahkan urusan ummi, nak cari puting botol amatlah payah kat sini dan kalu adapun di farmasi dan amatlah mahalnya!



ni namanya legging..ummi beli sebab sekarang ni musim sejuk.Lagipun adik faseh dan abang faqeh amatlah payah nak pakai stokin!Jadi sekarang bila pakai legging ni, tak boleh nak cabut dah stokinnya.Lagipun legging ni ketat dan rapat pada kaki anak2 ummi nih,barulah angin sejuk tak masukkan..




man in black!




ok ini pulak kasut merangkap selipar dalam rumah.Anak2 ummi ni memang payah nak lekat stokin, dan kalu lekatpun selalu jer basah stokin nyer..jadi inisiatifnya ummi belikan kasut yang comel ini.dan sekarang alhamdulillah selalu pakai.


kak jannah berposing dengan DORA THE EXPLORER! kartun faberet dia.


abang faqeh dengan HOT WHEEL nya.Minat bangat dengan keter nih.Lagi satu sebab warna hitam.Dari kecik lagi memang minat sangat dengan warna hitam!


adik faseh dengan ELMO'S WORLD!adik suka sangat time elmo ketawa..hahahaha!







4 comments:

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

cutenye masing2 pakai legging.

miya time winter, mmg pakai cam budak2 tu, tutup litup..habis aje winter, legging dia dah lusuh dah..apa taknye, dok pakai basuh & pakai balik.

puji skit2 kat budak2 bijak tu, kata auntie bangga diorang stop bottle. ;)

ummutalhah said...

comelnyer...kasut2 tuu..nok gok ser..hehehe...ee..sukala..kalau kena kat anak2 akak..sampai keluar kot di bawaknyer...bagusla anak2 dah benti bottle tuu...anak2 akak gak yang tak reti2 nak benti..makin ketagih ada...kalau minum tu cukup sebotol ok gak ni tak...2-3 botol baru sudah..anak kecik kak irra tu laa..tak tau nak wat cam ner...

ummu faqeh said...

mama miya..huhu samalah kita..dah semakin lusuh dibuatnya..kering jer pakai semula..

alhamdulillah..selalu jer puji anak2 nih..siap kami belikan mug baru untuk mereka bertiga..tqvm 4ur supporting!

ummu faqeh said...

kak ira..hehe..nok ker? nanti kami pos dalam email yer..hehe

memang seronok sangat anak2 bila dapat pakai kasut tuh..

haha, makin ketagih susu ker?botaklah kepala ummi abi dia.takper, asalkan anak2 cerdik, segalanya sanggup dikorbankan..

tery slow2lah kak..sayapun alhamdulillah..dah banyak kali try sebenarnya..akhirnya berjaya juga..

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!