Pages

Tuesday, November 17, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

assalamualaikum..jam sekarang 9.00 pagi, suhu 13 darjah celcius.

kali ini ummi nak masuk contest lagi.hehe.Ni kali ke3 ummi masuk contest utk baby2 ummi nih.hari ni hari terakhir contest tuh.. ini 2 orang anak2 ummi dan seorang my baby instant ni..( dah minta izin dengan umminya)





Nama: Muhammad Fasehuddin Bin Muhamad Zaid
Tarikh Lahir:3 Mei 2007
Umur:2 Tahun 6 Bulan
Tempay Lahir: Kuantan, Pahang




Nama: Muhammad Faqehuddin Bin Muhamad Zaid
Tarikh Lahir: 13.08.2005
Umur: 4 Tahun 3 Bulan
Tempat Lahir: Kuantan, Pahang






Nama : Asiah Awatiff Binti Aiman
Tarikh Lahir: 28.6.09
Umur: 5 Bulan
Tempat Lahir: Hospital Irbid Islami, Jordan.



ni ummi copy dari contest tersebut.Linknya, sila klik pada gambar di bawah.


Sempena meraikan our 5th Anniversary on 17th November 2009, saya dengan kecik besar hati ingin organized :

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

secara rasminya contest ini dilancarkan dari:
24 October 2009 hingga 17 November 2009

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung


2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini.. - dah jadik!

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda - sudah bereh!

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini - sudah ku buat!

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru - amacam biru tak mereka semuanya?dah naik biru matahitamku ini..hehe

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda. - nanti dah siap, ummi linkkan yer!

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri - insya Allah, ada rezeki, pilihlah kami yer!Tapi bab kualiti gambar tuh tak tahulah pulak, kamera ummi ni 10 megapixel jer,kena car DSLR punya lak nih !

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun - ok semuanya.

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu......... - relaku tunggu!!!!!!!!

p/s: Jangan lupa tulis nama dan umur baby uols ye! - sudahku tulis!


JADI BERSEMPENA ULANGTAHUN PERKAHWINAN ELIZA DIANNA YANG KE 5 NI, KAMI DARI BUMI JORDAN INI DENGAN PENUH IKHLASNYA MENDOAKAN AGAR PUAN SEKELUARGA SENTIASA DIBERKATI ALLAH HENDAKNYA DAN BERBAHAGIA DI DUNIA DAN AKHIRAT, AMIN...

SEMOGA BERKEKALAN DUNIA AKHIRAT DAN ANAK2 MENJADI SOLEH DAN SOLEHAH, MAMPU MENDOAKAN KEBAHAGIAAN KITA DI DUNIA MAHUPUN DI AKHIRAT KELAK, AMIN...






2 comments:

E.L.I.Z.A said...

Salam ummu,
syoknya tgk dorg sume pakai bju tebal²..heheh almaklum la winter..kt sini kena pakai gak skang,sbb musim hujan hehhe

overall, lulus >_<

ummu faqeh said...

salam kembali pn eliza..
memang syok..tapi tak tahan mereka nih, pakai tebal2 berlapis2 asyik nak terkencing jer kerjanya!hehe.beznyer musim tengkujuh!

thanx..moga2 ada rezeki kami yer,amin.

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!