Pages

Thursday, November 12, 2009

barut bb asiah!

Alhamdulillah,akhirnya ummi berjaya membaiki barut Asiah yang diwarisi dari zaman abahnya.Barut ni dikirm khas dari tok mi Asiah nih.Jadiknya ummi renovate jer bagi besarkan sikit biar padan dengan saiz perut asiah yang montel nih.Maksudnya asiah lebih montel dari abahnya lah kan?hehe, jgn marah yer ummu asiah!

Hari ni juga baru ummi tahu ummi dan abah asiah ada blog mereka sendiri.Alhamdulillah ummi dahpun melawat blog mereka.Dan ummu asiahpun dah datang ziarah blog ummi nih.

Jadiknya ummi kena lebih bersopan santun dalam menulis tentang anak mereka nih.hehe(pernah ker ummi tak bersopan?huhu).



inilah dia barut yang ummi tambahkan saiznya di kiri dan kanannya.


dan inilah modelnya sebelum dipakaikan barut nih.



dah siappun pakai pada modelnya.Sekarang masa untuk kita beraksi!


alhamdulillah, sungguh selesa dan nyaman setelah pakai barut ni sampaikan membulat2 mata asiah dibuatnya.


amacam mata saya yang ini pulak?mana lebih comel?




dan ini pula mata saya pada hari kedua yang lalu saya di rumah acik nih.apa perbezaan yang atas dan yang bawah.yang atas muka saya berwarna putih sebab pakai baju putih yang bawah ni berwarna merah sebab pakai baju merah!ada lagi bezanya..air liur!hehe, meleleh, tak sempat nak sapu.Ampun ummu asiah!



4 comments:

ummutalhah said...

comelnyerla budak nii..tak teringin ker baby secomel anak asuhan tu?bukan aper orang kata boleh berjangkit tau! mudah2an k.irra doakan moga dapat bby secomel asiah!!heheeh...

ummu faqeh said...

hehe, memang lah kita nak anak2 yang comel kak..tapi nak kena tgk masa dan keadaan gak kak.hm.. biar keadaan kami stabil dulu lah kot..takpun bg peluang kat akk dulu..boleh berjangkit???nantilah 2 tahun lagilah kita berjangkit yer!

rujuk surat beranak said...

asiah..sikat sikit rambut tu, bg comel..dah panjang dah rambut die..

-mak uda

ummu faqeh said...

baiklah mak uda sayang..lepas nu asiah sikat rambut yer..tapi asiah stay comel gakkan?tapi kalu sikat lagi comelkan?hehe

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!