Pages

Monday, July 27, 2009

rambutan oh rambutan!

21 JULAI 2009-setelah berhempas pulas menjayakan kenduri makteh, kami ke cendering ...makan rambutanlah pulak.alhamdulilallah, banyak pulak menjadi tahun ni.



ini my hubby dan mak ,tengah mengait rambutan.



posing dengan rambutanlah,apalagi.hm..rambutan ker aku yang cantik? hehehe


ini dia tangkapan kali ini...banyaknyer...



petangnya kami bertolak balik ke terengganu,rancangnya nak ke kl, namun tak jadi.adalah tuh hikmahnya.singgah makan di kemaman.posing


adik faseh terjatuh ketika bermain.geram wasse!nampak tak our kenari?hm...kami balik ke kampung guna kenari sekarang...our livina ,pada 7 JULAI 2009, dah serah milik kepada pembeli..sedihnya rasa.agak seksa sedikit anak2ku nak tidur, tapi, alhamdulillah ok jer sebenarnya.

abang faqeh demam.kak jannah tgh tidur lagi.


adik faseh diangkat naik pangkat..buas bebenor.



ini pakteh dan makteh ber'honey moon' di kebun tok abah.



24 JULAI 2009-ma abah datang ke tganu, hantar nissan sunny..kami pinjam, kenari dah nak jual pada orang lain.ni gambar dalam kete pakteh, otw balik kuantan.pengantin lama keletihan bangat!!!kesian abah, sanggup bersusah payah demi anak2nya...jasamu dikenang dunia akhirat ma dan abah..semoga Allah merahmati dan memberikan ketenangan sepanjang kehidupan ma dan abah.



2 comments:

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

sedapnye rambutan..kat melbourne ni susah nak jumpa..kalau jumpa..fuiyooooo mahal...pikir 2-3kali nak beli..yg dlm tin murah la..

ummu faqeh said...

mama miya..dah sampai kat melbourne ker? bestnyer..gud luck 4 ur study! nak ke rambutan?..bagi address nanti saya tolong usahakan pos ke sana..insya Allah kami akan ke Jordan bulan 9 ni..doakan kami dipermudahkan urusan..

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!