Pages

Monday, July 27, 2009

kronologi suamiku demam...

24 JULAI 2009- sebenarnya hari ni dah masuk hari ketiga suamiku demam, setelah pulang dari kuantan..demam buat kerja bnyak kot...hentahlah.

petangnya setelah ma abah balik ke kuantan, kami hantar semua anak2 kepada pengasuhnya...kami ke mydin untuk membeli barangan dapur.


kami beli pampers dan susu2 anak ku yang bertiga itulah...minggu ni aku sudah tidak lagi memerah susu.memandangkan adik baby, malam jer menyusukan badan.so balik kerja terus jer dia 'bergayut '.ada makcik kat belakang kami, tegur, banyaknya susu..hehe


selepas maghrib kami klinik aishah, batu6.muka tenseng my hubby...badannya start naik merah2,amat merisaukan kami.jadi dr di klinik, sarankan kami ke HSNZ, bahagian kecemasan,suspek denggi katanya..YA ALLAH, PERMUDAHKANLAH URUSAN KAMI...


Kami ke HSNZ untuk dapatkan kepastian.ujian sampel darah telah diambil....


tapi kena tunggu sejam utk keputusannya..apa lagi kami pergi makan satay dulu di batu buruk.alhamdulillah, bukan denggi..namun sampai ke saat ini, suamiku masih belum kebah lagi demamnya...
26 JULAI 2009-paginya lagi sekali kami ke klinik, tanyakan kepastian...tapi yang agak merisaukan ialah, bila time malam jer, baru rasa lenguh2, sakit tubuh badan.sampaikan aku bercuti hari ini, untuk menjaga my hubby dan juga untuk mengupdate blog ini...


YA ALLAH, PERMUDAHKAN URUSAN KAMI.SEMBUHKAN CEPAT SUAMIKU.AMPUNKAN DOSA KAMI YA ALLAH....

6 comments:

mbalkis said...

sian zaid....nanti kim slam kat dia ye..dr sahabat lama..balqis..ex kip & ukm..tah dia ingat ke x...semoga cepat sembuh....

ummu faqeh said...

salam kak balkis..saya dah sampaikan salam pada my hubby..dia kata ingat2 lupa..tapi rasanya dia kata kak balkis ni org panching ..yer ke tak?

mbalkis said...

a..aahhh...ye la tuh..

ummu faqeh said...

so..kak balqis buat apa sekarang?
apa add blog or ym or email?

mbalkis said...

xde blog...tapi suke baca blog org..he he..emel...aieshahnajihah2gmail.com

mbalkis said...

silap..aieshahnajihah@gmail.com

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!