Pages

Tuesday, January 26, 2010

JALAN2 MAKAN ANGIN!







11 comments:

Herdoni said...

Bahagia sekali rasanya jalan-jalan bersama buah hati. Hidup begitu serasa indah.

Abdul Munir Sanusi said...

hoho.jalan dengan wafa. lama saya tak jumpa wafa. mesti dia dah pandai kecek ganu. heh

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

wow..ada superman aa..

jealous lak u all boleh jalan2 makan2 tanpa was2. kat sini tgk org makan sedap2, telan air liur aje la we all....pastu blk rumah, try masak sendiri..huhuhuh..

Anonymous said...

Waa..Izma jalan dengan Dah ke..gi KFC ye..tak ajak pong akak..mentang2la akak ni orang tanah seberang..hu..hu..Acah aje, saje je nak ngosek Izma..Bila nak ajar akak buat blog? Cuti tinggal seminggu..tak cukup nak qadha tidur..

ABU DHIYA' said...

alamak...knape gambar kita sesat kt sini?huhuhu xaci la wuuuaaaa..

Ahmad Zulfadhli said...

sedapnyer kfc 2.. terliur saya.. aha!~ =)

psst: Miliki buku2 ilmiaah karangan ikon2 terkenal seperti Dr. Fadzilah Kamsah, Ustaz Ismail Kamus, Ustazah Siti Norbahyah, Dr. Irfan Khairi dan lain2 lagi di http://www.stormreaders.net/zulfadhli sekarang!

ummu faqeh said...
This comment has been removed by the author.
ummu faqeh said...

herdoni-alhamdulillah sungguh bahagia.semoga kita dirahmati Allh dunia akhirat,amin!

ammu Mun-yup.best jejalan sambil makan angin..salji jer yang tak turun2 lgi nih..kecek ganu?huish terer sangat dah skg..nak2 jumpa geng sekapal..ganu kiter!

mama-miya-hehe superman ni dah insaf-dah tak nak terbang ke tingkat bawah lagi nih..alhamdulillah ..pasal makanan memang semuanya halal..cuma kena dengan selera ataupun tidak jer..

kak aizah-maaflah bukannya tak nak diajak..masa tuh akk dan ust..tak habis paper lagi..malas nak kacau..takper lain kali kita pergi sama2 yer!hm..itulah bila nak ajar nih yer?nanti kita cari masa yer..

kak dah-huhu..sorilah..ni jer gmbar yg kita ada ..hehe..tak comel ker?comel jer kita tgk..hehe

ahmad-hehe..sedap yer..kfc kat malaysia lagi best..insya Allah!

Anonymous said...

ups sorry delete plz [url=http://duhum.com].[/url]

日月神教-任我行 said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

蛋餅不加蔥Amber said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!