Pages

Wednesday, November 4, 2009

SYUKUR PADAMU YA ALLAH.


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


Alhamdulillah, selautan kesyukuran kupanjatkan pada Mu Ya Allah di atas kurniaan ini.

Jam 8.00 pagi semalam,3.11.2009, Baby Asiah buat pertama harinya berada di bawah jagaan ummi.Alhamduillah, dia banyak tidur jer musim syita' ni.Tapi ada juga masa berjaganya.

Pagi sebelum bb datang ummi dah siap masak nasi dan lauknya sekali.

abi masih lagi ummi teman untuk study.Dan segala keperluan abi, makan minum pakai masih dapat ummi penuhi, insya Allah.

Faseh...
..
...
...
...
...

bermain seperti biasa dengan kakak dan abangnya.dari pagi sampai thari masih lagi bermain .Dia suka ayun baby..Tapi bila sudah masuk pukul 2.oo petang, dia dah merengek2 nak duduk atas riba ummi, nak minum susu ummi, sedangkan susu botol dia ummi dah buatkan.Dan kebetulan UmmuQusoi datang.Kesian dia, merengek2.Ummi dah beri upah kat dia.Dan alhamdulillah adik faseh suka sangat.Uish mesti jeleskan adik faseh nih.

UmmuQusoi datang bawa 3 blanket tebal, hadiah kepada kami di musim syita' ni. Alhamdulillah... memang kami amat2 memerlukan selimut tebal tersebu.Dan rancangnya memang abi nak beli hari ni.Rezeki Allah siapa tahukan?Syukran jazilan ya UmmuQusoi.

Alhamdulillah juga, ummi semakin cergas abi kata.Tak letih , malah bersemangat buat kerja, siap boleh basuh baju lagi, waktu baby Asiah tidur,Alhamdulillah.Moga ummi akan dapat bertahan sehingga semua bb2 yang ummi ada besar dan sihat.2 bb ummi, bb faseh dan bb asiah.Faqeh bb gak?ni bapak bb nih..


Dapatkan Mesej Bergambar di SiniDapatkan Mesej Bergambar di SiniDapatkan Mesej Bergambar di Sini


Dapatkan Mesej Bergambar di SiniDapatkan Mesej Bergambar di Sini


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

2 comments:

desperate mama said...

subhanallah...
seronoknya izma... dapat rasa jadik housewife... dapat jugak rasa jadik baby sitter... menyebarkan dan berkongsi kasih sayang yang ada.... :-)

ummu faqeh said...

alhamdulillah fidza..diberi kurniaan Allah yang amat indah di Jordan ini.Bersyukur sangat ats kurniaan ini.Barulah sekarang terasa apa perasaan apabila kita menjaga anak orangkan?Baru kita tahu apa perasaan bb sitter kita.Mesti dia nak yang terbaik utk anak kita.Begitu juga dengan kita sendiri,inginkan yang terbaik utk anak kita dan anak asuhan kita.

SYUKURI NIKMATNYA!

fontI changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!