Pages

Saturday, November 21, 2009

MY BIRTHDAY GIVEAWAY- MBG!

assalamualaikum..jam menunjukkan pukul 2.55 pagi.bersama my hubby study!
hehe, cuaca mencecah 11 darjah celcius di bumi jordan sekarang...

kali ni ummi nak masuk contest lagu.huhu..
kali ni berkenaan cd..atau cloth diaper..atau dalam bahasa melayunya adalah lampin kain..

ummi nak ceriitakan pengalaman ummi pertama kali menggunakan cd ni.Pada permulaannya uumi tak pernah tahu menahupun tentang cd nih.semenjak ummi duk search internet nih, adalah seorang kawan tuh yang memperkenalkan ummi dengan cd nih..kredit to you fidza!ummi pun mulalah mencari2 produk2 cd utk dipakaikan pada bb kesayangan ummi nih.

pada suatu hari yang hening, ummi ke kuala lumpur utk mencari cd bersama hubby( ada kerja lain gak masa tuh)ummi telah melalui pelbagai halangan dan rintangan untuk berjaya mencarinya( kenapa tak beli online jer?-ummi masa tuh tinggal beberapa hari lagi nak terbang ke bumi jordan nih, jadiknya nak beli teruslah!)..

Alhamdulillah akhirnya berjumpa jugak dan sekarang ummi memakaikan cd utk bb kesayangan ummi.

Apabila kami tiba di Jordan, kami mengalami perubahan cuaca yang agak mendadak..apabila dipakaikan pada bb ummi, cepat jer merahnya..ummi mencari sebab musababnya kenapa merah habis bontot bb.Hampir putus asa ummi dibuatnya..ummi mencari sebab musababnya Rupanya ummi kena bersihkan cd tuh dengan lebih banyak lagi, sebab ada kesan sabun tertinggal kat cd rupanya...Alhamdulillah ..sekarang dah ok dah. pesanan ummi, jgn cepat putus asa dalam mencuba sesuatu yang baru!

Kat sini ummi copy pastekan kelebihan penggunaan cd nih!






yang ni hero kesayangan ummmi dengan aksi machonya...

nama:

MUHAMMAD FASEHUDDIN BIN MOHAMAD ZAID

umur:

2 TAHUN 6 BULAN


ni pulak bb asuhan ummi.

nama:

ASIAH AWATIFF BT AIMAN

umur:

5 BULAN


ini ummi cpoy dari contest tersebut..so pada sesiapa yang nak masuk contest ni klik jer pada gambar tersebut yer..



Bersempena besday ku yg ke-...ehem2 hiks :)... pada
22.November.2009
yg bakal tiba xlama lagi neh...
maka dengan besar hatinya saya sbg tuan rumah menjemput
bloggers semer untuk dtg memeriahkan
BIRTHDAY PARTY GIVEWAY :)
ku ini... Cara-cara nak join? Sonang ajooo...

.......................................................................................
Syarat-syarat penyertaan:

.......................................................................................



1-- Terbuka pada sesiapa sahaja diluar sana yg berminat dgn CLOTHDIAPER. -diriku amat berminat dengan cd nih!

2-- Buat 1 entry STICKY MODE sehingga 22 NOV 09, tentang M-B-G beserta dengan link banner diatas. - sudah dibuat!
(sila copy paste kan shj ke entry blog & side bar blog anda )

3-- Ajak kwn anda ramai2 join PARTY ni... - sudah diajak reramai!

4-- Mesti jadi follower 'sarahrahim.blogspot.com' @ 'clothdiapers-n-all.blogspot.com' -kedua2nya sudahku jadi pengikutmu!hehe

5-- 2 pemenang bertuah yg terpilih akan memenangi hadiah berikut: - kalu nak dua2 boleh ker?
----------------------------------------------------
{hadiah 1 : babyland printed CD }
{hadiah 2 : babyland bright color CD }

----------------------------------------------------
.
.
.
Haaa simple aje kan...
Ade lagi....
.
.
.



6-- Jika anda pengguna clothdiaper, sila ceritakan juga pengalaman/testimoni/kenangan manis anda menggunakan CLOTHDIAPER beserta picture anak anda memakai CD yg plg comel sekali :) - sudah diceritakan dan sudah diletak gambar2nya!

7-- 2 cerita terbaik yg terpilih akan memenangi hadiah berikut: -yeay.yeay..nak yang ini jugak!
----------------------------------------------------
{hadiah 3 :
coolababy velcro CD with wetbag}
{hadiah 4 :
coolababy snapbutton CD with legwarmer}

----------------------------------------------------


8-- Last sekali jgn lupa tinggalkan msg & link anda supaya anda tidak tercicir utk disenaraikan, pemenang akan di umumkan selepas 22 Nov 2009 :) - siap nanti, ummi tinggalkan linknya!




Soooo tunggu apa lagi...mana tau jika bertuah dpat 2 kategori hadiah sekali gus :) - insya Allah, mohon pada Allah agar anak2 ummi bertuah rezeki dari bumi Jordan nih!

DIKESEMPATAN INI JUGA UMMI SEKELUARGA NAK UCAPKAN SELAMAT HARI LAHIR KEPADA PUAN SARAH.SEMOGA DIBERKATI ALLAH UMURNYA..DAN SENTIASA BERBAHAGIA DUNIA DAN AKHIRAT, INSYA ALLAH..AMIN


No comments:

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!