Pages

Monday, November 9, 2009

Contest! Contest!



assalamualaikum..jam 2.00 pagi, cuaca 18 darjah celcius.

Hari ni ummi nak masuk contest anjuran UmiDanish nih.. Dah lama nak masuk, tapi takder masa dan tak berjumpa gambar yang menarik.Dan........sekarang, alhamdulillah dah jumpa!takder masalahkan ambik gambar kat Malaysia kan?Walau kami dah berada di Jordan ni.

Gambar ni ummi ambik kat cendering, kuantan.
Kategori: B
Nama : Muhammad Fasehuddin Mohd Zaid
Umur: 2 tahun 6 bulan.
Contest ni di sponsor oleh:
1.Baby umi shop - kat sini ada cd lunatot.Ummi dah guna cdnya.Ummi siap buat entri utk promote kedai ni lagi.Amacam umidanish, bodek tuh!hehe.

2. IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre - kat sini ada jual baju2 baby boy n gurlz.cantik2 semuanya...

3. Moms&babyshop - kat sini ada gak jual cd- baby land jenamanya.Nantilah ummi balik Malaysia, ummi guna yer.


oklah, ni syarat2 pertandingan...



Tajuk : MY FUNNIEST BABY CONTEST


BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari Babyumishop - nak2 sangat yang nih,hehe

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre - bestnyer kalu dapat!


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker - yang ni lagi best!!!

Sponsor dari Moms&babyshop

Syarat Penyertaan:


- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda - dah jadik!
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - berreh doh!
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - settle it !
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish. - sudah beres!
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified) - ini semestinya wajib dibuat!

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Sponser 2 : IT @RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)


- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. - lepas ni ummi tinggalkan linknyer!
- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes. - dah letak satu jer, walau ada banyak pic!!!
- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.



Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B. - cabut gambar anak acik tau!!!





Selamat Bercontest..





No comments:

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!