Pages

Thursday, October 29, 2009

mainan anak2 ummi.

assalamualaikum..jam 1.58 petang.cuaca dah betambah sejuk sekarang.Hujan dah turun!!!!!!!!!

kali ni ummi nak tepek gambar untuk tatapan anak2 ummi di masa hadapan nanti..


ini adalah mainan anak2 ummi yer.


.
ini mainan yang pertama sekali abi beli


ini plastesin.





ini yang faqeh buat


ini pulak mainan ciptaan faqeh dan kak jannah.



dan..ini mainan ciptaan siapa yer?sebang hanya sekali ok , tok ma kan?baik kemas sekarang anak dara dan anak teruna ummi nih..

inilah ball terbaru anak2 ummi nih.

inilah kami...adik duk pejam mata pulok.

dan ini lagi adik faseh dengan ball terbarunya..tak habis2 buat muka kelakornyer..


ini berus gigi yang baru dibeli abi.satu JD 1.25.Darablah RM5.

inilah berus gigi yang telah lama digunakan..dan ummi telah belikan berus gigi yang baru untuk semua..


adik faseh suka bangat dengan berus gigi nih, main kereta katanya.Tapikan mak teh adik faseh dah rajin gosok gigi sekarang tau!Tak caya ker mak teh?nanti ummi tunjuk.

amacam mak teh..cantik tak?kan adik bb dah kata..


src="http://signatures.mylivesignature.com/54487/105/90D92D723C96657152FCD3983E23C7D5.png" style="border: 0 !important; background: transparent;"/>

4 comments:

ummutalhah said...

anak2 memang sangat kreatif nak bina apa2 mengikut imaginasi mereka...danmereka sangat suka explore apa saja perkara yang baru..macam abg ah walaupun dalam usia baru 5 tahun tetapi sangat interested untuk explore bab computer..nak downlod game,nak print,nak buka laman web jusco,sogo,tesco semer tau tanpa diajar..kekadang ummi dia yang takut nak picit mana2 punat kalau tiba2 hang..bila tanya abg ah dia ajarla tekan mana2 terus jadi...orang dewasa ni takut pada kesalahan tapi kanak2 memang tidak mengerti takut..betulkan abg faqeh,kak jannah n adik faseh??

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

wah, berus gigi tu beria berbulu sebab sakan gosok gigi eek?

ummu faqeh said...

itulah akak kan..anak2 lebih bijak dari kita sekarang.macam2 dia explore.tapi kitalah yang mencorakkan dia kan..

ummu faqeh said...

betul tuh mama miya..sakan menggosok gigi...seronok amik berus gigi ni dari dekat, nanti nak tunjuk kat anak2 bila dah besar nanti..hehe

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!