Pages

Sunday, July 26, 2009

diari ringkas ummu faqeh yang penuh kesibukkan...

17 JUN 2009- pagi, ke pejabat Menteri Besar

petang, makan pizza hut


22 JUN 2009- 1st time aku cuba buat riben, akhirnya menjadi..alhamdulillah..



24 JUN 2009- hasil kerja tangan anak sulungku-hurul Jannah.rumah boleh berdiri katanya.


26 JUN 2009- otw balik ke kuantan


5 JULAI 2009-selipar baru kak jannah telah dibeli


6 JULAI 2009- hasil kerja tangan anak2ku , jannah dan faqeh.


antara buku2 yang ummi beli ketika di batu pahat, johor



7 Julai 2009- kami melepaskan livina kami..huhuhu,sedihnyer...

7-11 JULAI 2009- kem INTIM


12 JULAI 2009-handbag lamaku akan digantikan dengan yang baru.yeay..yeay..


ini dia handbag baruku..tq my darling!


13 JULAI 2009-kami amik gambar untuk buat pasport antarabangsa..yang menjadi masalahnya adik, payah benor dia nak posing kat kedai tuh, terpaksa abi yang pegang adik sekali.

jannah yang sudah kebosanan.dah [ukul 1.29 thari, tak siap2 lagi.adik baby siap menangis2 lagi...sian kat dia, nak susu dan nak tidur dah...



15 JULAI 2009-pagi.konvo makteh di Universiti Darul Iman Malaysia Kampus KUSZA.congratulation, happy convocation...




petangnya kami ke imegresen lagi sekali utk mengambil pasport yang dah siap..jannah yang penuh tenseng kena datang lagi sekali ke pejabat imegresen untuk mengambil pasport, anak2 kena cap jari dulu...termasuk my baby..


sempat lagi adik baby posing nak ukur ketinggian tuh!


haa.. inilah kelima2 pasport yang kami perlu buat untuk journey kami ke jordan pada bulan 9 nanti, Insya Allah,doakanlah kami dipermudahkan segala urusan..



huish bz bangat yer..sambungannya di entri seterusnya..bertambah lagi bz dengan kenduri maktehnya...

sajer jer menempek gambar aliya yang tengah menyusukan baby barbie nya..adik barunya ada kat belakang tuh,umminya sibuk berpantang, dia sibuk duk berpantang jugak.



No comments:

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!