Pages

Saturday, May 9, 2009

holiday at bukit keluang resort- 30.4- 1.5.09

alhamdulillah, setelah habis ceramah di kolej komuniti, aku berkejaran balik ke rumah, berkemas apa yang patut, then bertolak ke besut.Janji mesti ditunaikan.. walau sesibuk manapun ummi dan abi, kami tetap memperuntukkan masa berkualiti utk anak2, insya Allah..




kami sampai pada jam 4.00 petang, alhamdulillah lepas asar, anak2 ku dah tak sabar nak terjun dalam kolam renang!!!



ni abi duk main dengan anak2..paling gumbira tentulah adik faseh,




ummipun tak terlepas bermain sekali..orang takk ramai, apa lagi ummipun terjun sekalilah..



kak jannah dah pandai nak belajar berenang..cepat2 pandai yer.


kita makan abc spesel dulu..dah penat main air, meh kita makan dulu..



inilah suasana swimming pool nya dari jarak yang agak jauh..


ini pulak hari kedua..kami nak pergi makan pagi ni, berhenti tengok ikan sekejap..



ini abang faqeh duk makan nasi,,sedapnyer..



adik nak makan jugak.. bestnyer..



ni kami nak pergi jalan naik keter kuda,hehe. tak boleh jalanpun, hiasan semata2.



apa aktiviti seterusnya?apa lagi..semalam tak puas lagi, so hari ni sambung lagi main kolam renang..



ni ummi ikut sekali terjun dengan anak2...



adik baby lah yang suka sangat,dia dah pandai kayuh guna kaki sendiri..


ok, kami dah nak balik ..inilah pandangan dari luar resort yang kami duduk..sayonara, laiin kali kami datang lagi yer..





ni pulak abg faqeh posing kat masjid otw kami nak balik ke kuala terengganu.


ni kak jannah posing!


No comments:

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!