Pages

Monday, August 18, 2008

hujung minggu yang seronok..

























alhamdulillah.. setelah anakku baik demam, kami berkesempatan untuk pulang ke kampung.. terlalu banyak program yang menanti.. paginya pada 16.8.08, hari sabtu aku telah berjumpa dengan sahabat lama yang menetap di London. dia pulang ke Malaysia untuk menyambut Ramadhan di sini.Namanya Siti Nurul Hafizah. Ini bersama anaknya yang sulung bernama Khadeeja.Yang kedua-Maryam..tapi sayang tengah tidur lagi masa kami sampai..kesian..tak berapa sihat..perubahan cuaca..Maryam baru berusia 39 hari.Alhamdulillah..seronok dapat jumpa sahabat lama...










selepas itu, kami menuju ke Pantai Sepat untuk perjumpaan kawan-kawan abang pula... anak2 bukan main suka lagi dapat bermain pantai..
































ni tok ma dan tok aboh..mereka dah kembali bujang sekarang..mereka nak ke mana2 maik motor ajer ..huhuhu










petangnya kami pergi berjumpa pula dengan bakal pengantin, sahabat baik aku..Maziah namaya.. tidak dibenarkan untuk mengambil gambar, so kami posing lah kat bilik bakal pengantin.. esok baru kenduri mereka.. namun kami terpaksa bekerja hari esoknyer..SELAMAT PENGANTIN BARU , MAZIAH DAN SUAMI..








inilah suasana bilik bakal pengantin..huhu.. kami rasmi dulu


















INI hantaran oleh Maziah..



























dan yang terakhirnya kami singgah di majlis akad nikah kawan aku ..Hamizah di Beserah. Alhamdulillah.. malamnya kami pulang ke Terengganu...

4 comments:

Kehelan said...

salam... izma dh jumpa nurul!! maziah x bg amik gmbr?? time knduri org dia la yg 1st amik gmbr... hikhikhik... hamizah tuh dak ehsan jgk kan???

aNNdiNN said...

Sy mcm x dpt nk cam la mata nurul... hmm...bilela dpt p jumpe org London tuh....

Areej said...

salam. kak izma,
thnx melawat blog saya. dgr nama akak mcm familiar je, tgk gambar akak baru igt, aha, akak yg sama batch dgn kak Yanti kan. wah...dah 3 org anak kak izma, dah besar pulak tu masyaAllah. ensah tu adik ipar akak ek? kira mcm husband akak tu abg dia ke husband dia tu adik akak? hee..pening la pulak areej pikir pasal talian keluarga ni. baru je minggu lps sy teringatkan dia...kami lost contact kan, just wondering dia duk buat apa skrg....kim slm byk2 kat dia. akak ada email dia ke frenster dia ke? boleh bg kat sy? teringin jgk nk contact balik. akak duk kat terangganu ke skrg...bestnyee...leh mkn nasi minyak dgn kropok lekor. :)

ummu faqeh said...

untuk kehelan..yer dah jumpa nurul..comel sgt anak2nyer..raya nnt kita jumpa ramai2 yer..

utk adnin, kita jumpa jg nnt kalau ada jodoh..

untuk areej..ensah kirim salam banyak2 kat areej..dia pesan, kalu balik malaysia..jemputlah dtg umah kami kat cendering..dia dah kahwin ada seorang anak..dia takde frenster or email..kerja jururawat di HTAA, Kuantan ..

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!