Pages

Thursday, September 27, 2012

Nasyid Faheem Suka.

Bismillah Walhamdulillah..

Antara nasyid Toyour Janah yang Faheem suka...


Mama Jabet Baby-
Janna Miqdad ni umur dia 2 tahun lebih kalau tak silap.Kecik2 dah pandai nyanyi...
Menceritakan kegembiraan dapat adik...








Nasyid ini menceritakan kekuatan seseorang..tapi Allah lagi Maha Kuat..

قوة - بلال الكبيسي - حصريا على قناة طيور الجنة الفضائية



Nasyid ini diambil dalam ladang kurma..Subhanallah cantik dan tenang jer apabila lihat video ini..

طلع البدر - أداء: براء العويد - حصريا على قناة طيور الجنة الفضائية
 






Raya baru nih..pakai baju melayu yang abang Faseh punya.Sudah padan dengan dia sekarang.

Aktiviti pagi2,ummi abi siapkan abang dan kak ke sekolah.Adik faheem layan nasyid toyor Jannah sambil main permainan yang dia minat.Remote tu dah hancur tapi masih berfungsi lagi.


..tak sempat nak update ttg CI lagi..
..banyak cerita anak2 ummi update di blog ini.Nukilan Hati


2 comments:

NurMawaddah Fatinah said...

Bulatnya mata faheem....sebijik mcm furqan dh..hehe :-)

ummu faqeh said...

Nanti balik Malaysia kita bulat2 mata sama2 yer Furqon!

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!