Pages

Saturday, December 5, 2009

"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B


Ummi nk masuk contest lg.Di saat2 akhir nih.tinggal bbrp jam jer lagi.





NAMA: HURUL JANNAH BT MOHD ZAID
UMUR: 5TAHUN
CATATAN:
ni kak jannah berposing di tengah lautan baju2.ni masa ke pasar di balad, Irbid, Jordan nih.




NAMA: MUHAMMAD FAQEHUDDIN BIN MOHD ZAID
UMUR: 4 TAHUN
CATATAN:
abg faqeh berposing sebelum nak meronda2 di balad.Teruja sengsangat nak kuar rumah!




NAMA:MUHAMMAD FASEHUDDIN BIN MOHD ZAID
UMUR: 3 TAHUN
CATATAN:
adik faseh yg kesejukan banget kat sini.


ni ummi C&P contest dia.





Assalamualaikum kengkawan


AHA!!
ANAK UOLS COMEY?? CUTE MIUT??
Dah namenye bebudak, ye x.. comot ke, rambut segan nk tumbuh ker, gigi senget ker tetap comey dan cute miut, kan!!
so
Semperna besday kak ecah pade 1 nov lepas
Jom kongsi kecomeylan dan kekiutan anak2 uols dan join
" Seindah Butterfly " Giveaway

Kategori B
yg disponsor oleh 'selumber mama' , cUDa yakni sokrang tokey baju
yg cukup baek hati dan bodiman





...SYARAT2 SAH PENYERTAAN...


•Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor-bereh!
-•Masukkan kami lam BLOGLIST kowang- sudah!
•Letak BANNER yg Puan Mai dah tulun buat diatas kat entry dan sidebar blog kowang dan link ke entry ni - wokey!
•Buat entry lam blog kowang dgn hanya menggunakan tajuk "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B - okie!
•Upload hanya SEKETUL gambar comey dan cute miut anak kowang xkirelah dlm keadaan ape skali pun tapi 12sx xmau yer Pastu cerite la sket2 pasal ank kowang alang2 tu kan...- dah!
•Jangan luper letak name & umur so comey yer- baik puan!

•Anak kowang perlulah berusia diantara 1 HARI - 12 TAHUN (biase org buat 1hari - 4 tahun kan.. tp sy sian kt bebudak cute miut yg dh beso tu..... xpe, masukkan yeh ) - yes!anak2 ku semuanya ,masuk!
•Kalau ade 10 org anak, bermakne 10 gambar boley di upload tp setiap gambar mesti ade gambar peserta saje.. mok atau pok nye walaupun cute miut xdibenarkan inteprem, ok!!
•Makesure si cute miut tu anak kowang dan anak kucing xkan dilayan- anak

•PERINGATAN!! TLG JGN PHOTOSHOPkan GAMBAR ANAK KOWANG, OK
•Kowang jugak merelakan gambar si comey kowang diabadikan dlm blog ini nnt

•Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda nnt bgtau 3 design baju / ape2 je yg ader lam blog sponsor yg kowang minat. Mane tau powan cuda terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang-

ummi berminat dengan:


1-teshirt botol susu!comel sangat!

2- baju design barneys n fren-anakku teruja sangat!

3-kolkad plak-nak sangat2!


•Tinggalkan link entry kowang lam comment box entry ni.-
•Sy akan tinggalkan jejak di entry anda, I'Allah..

•Tarikh luput : 06 / 12 / 2009
Hadiah disponsor oleh :

CUDA
http://tokeybaju.blogspot.com



&
adiah misteri dari Abu Dhabi



unta kah??


GOOD LUCK!!

2 comments:

:: butterfly :: said...

salam..
gudlak yer ;)

ummu faqeh said...

tqvm..moga2 ada harapan menang yer!

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!