Pages

Saturday, November 7, 2009

Kak Jannah jaga baby!


kak jannah jaga molek2 yer!

amacam bb asiah yg siap dibungkus?hehe, sejuk kat luar sana..

inilah koleksi botol2 susu anak2 bertuah ummi..

4 comments:

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

hahaha..kena bungkus cam udang salut tepung.

wah byk koleksi botol.

ummu faqeh said...

hahahm macam udang jer..hehe, mula2 macam dia tak berapa selesa, tapi sebenarnya sedap jer dia tidur dengan penuh lena...tak terkejut sangat kalu anak2 yg lain bising.

koleksi botol?hehe, anaknya 3 orang + new bb, memang ramai dan meriah!

Ummu Asiah said...

Huhu, ramai babysitter Asiah. Eh, Kakak Jannah minum botol lg ek?

ummu faqeh said...

hehe, kak jannah masih still botol susu lagi.jeles tgk adik2 dia minum pakai botol, meleleh air liur dia.hehe.tapi slow2 nak ajar minum pakai gelas dah nih.

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!