Pages

Monday, November 23, 2009

BABY IN ROMPER CONTEST

ASSALAMUALAIKUM..JAM MENUNJUKKAN 2 PAGI.CUACA MENCECAH 1O DARJAH CELCIUS.KALI NI UMMI LAGI2 DAN LAGI NAK MASUK CONTEST.HUHU.ANAK2 UMMI SEMUANYA ADA ROMPER MASING2..TAPI DAH TERLEBIH UMUR, JADINYA BB ASUHAN UMMI JER YANG LAYAK MASUK.
TAJUK KALI NI BABY IN ROMPER CONTEST.

CONTEST NI DIANJURKAN OLEH KAK NGAH. DAN KEDAINYA DI SINI.




nama:


ASIAH AWATIFF BT AIMAN


tarikh lahir:

28.6.09



NI UMMI COPY PASTE DARI BLOG KAK NGAH NIH.

setelah berkoyan-koyan saya joint kontes
kali ni saya punyer turn lak anjur kontes
saya memang minat romper
since dari adam kecik lagi suke beli romper
sampai la ke adief
tapi.. mak yong tak suke romper
baju gendong beruk katanya kehkehkeh!!
kalau hantar romper, sampai sudah la tak dipakaikannyer
sabau jek la kan..
ntah la... saya tengok kemas jek bila anak pakai romper
takde la kes perut terjojol hahaha!!



t&c

1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest' -sudah!
[hanya tajuk ini yang diterima]
2. upload gambar baby anda yang beromper ittew- beres!
[overall tak masuk senarai tau!]
3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah- 5 bulan, oklah!
[sila nyatakan tarikh lahir. yang oberdos umur tu.. mintak mahap yo...]
4. bermula dari harini hingga 24 nov - epi bday to adeeb!
[sempena birthday adeeb lewww]
5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper- dah jadik!
[tiada unsur paksaan]
6. pastikan ada link me & kodai me sekali - semuanya dah ader!
[hak ni ada unsur-unsur paksarela hoccay~!!! ]
7. juga di bloglist anda --semuanya ada!silalah semak.
[wajip]
8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified
[nasib kome la yer...]
9. no votes, no slogan - bagus2!
[korang senang, saya pun tak poning kehkehkeh!!!]
10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 ini sahaja
[senang saya nak jengah nanti]
11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer.. -tak lupe
[jangan luperrrr...]


sonang yo kan???!! -yup, memang sonang, nak monang jer susah!


4 comments:

nuhaz said...

alahaii comeynye asiah...gudluck ya..mudah2 an berjaya!!

ummu faqeh said...

terimakasih acik azilah..doa2lah moga ada rezeki...

kakngah said...

checked!
hhmm.. jauhnyer dia...
anyway.. gud luck sweetie!

ummu faqeh said...

tqvm kak ngah..insya Allah, moga2 ada rezeki kami yer!

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!