Pages

Friday, May 8, 2009

holiday at village again!!!27-29 mac 2009

salam kesyukuran dipanjatkan kepada Ilahi, kerana masih diberi kesempatan untuk melayari kehidupan ini..akhirnya ada masa gak nak update blog kesayangn hamba ni, kepada pelayar2 blog di luar sana, salam kemaafan dipinta, terlalu banyak kekangan masa dan halangan...

balik kampung ohoh balik kampung!

takder entri lain ker? asyik 2 balik kampung jer..heheh bukannya kami ni home sickness tapi, mmg my hubby ada urusan di kuantan, jadi kami sekeluarga ikutlah balik, rugi o tak balik..ni beberapa gambar aku tepek untuk tatapan kenangan di masa hadapan


ni faqeh bersama baju tom n jerrynya.. tokma yang belikan..setiap kali balik kampung, perkara yang mesti dibuat, tgk cd tom n jerry...









ni kat rumah pokder..anak2 ku sebuk duk main2 jer..banyak bangat mainannyer..


ni kawan ketika sek al-ihsan dulu, siti nur izzah.. selamat bertunang yer.. semoga berbahagia dunia akhirat hendaknya..alhamdulillah kami berkesempatan ke rumahnya di muadzam shah pada 28 mac 09 yang lalu.




gambar ni agak blur sikit..anakku jannah yang bertuah ambik..tapi takper aku tepek jugak..heheh


No comments:

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!