Pages

Tuesday, September 2, 2008

gambar edit-by photoshop








ni gambar kahwin mak ayu dan pak andak pada 26.8.07-atau namanya ensah ismail.. utk areej, ensah sampaikan salam pada areej.. dgn pesannya kalu balik malaysia, jemputlah datang rumah kami..ensah sekarang keje sebagai jururawat kat HTAA, kuantan...






ni gambar masa konvo lagi..huhuhu..seronok ada letihpun ada... apa2 halpun, terimakasih banyak2 kepada mak adah..kami tumpang bilik dia utk mandi dan tidurkan anak2 aku yang tengah membuas tu...





ni pulak masa kami pergi ke perak, bercuti di sana. alhamdulillah, seronok sangat anak2 mandi di kolam renang..Ya Allah bahagiakanlah kehidupan kami sekeluarga..amin..


ni pulak masa kami sekeluarga ke kelantan,umi ada kursus kat sana.. memang kena bawa anak aku yang kecik tu, kenapa?..heehe..kalu baca entry sebelum ni, aku mmg mengamalkan penyusuan eksklusif..insya Allah, sehingga 2 tahun ..semoga hasrat aku diberkati dan diberi kemudahan oleh Allah untuk menjayakannya..

3 comments:

Areej said...

salam kak izma,

waahh cantiknyaa Ensah masa wedding dia tu. Kim salam banyak222 kat dia ye. Rindu sgt. Lama betol x jumpa. Tahniah buat Ensah dah dpt baby pon.
akak ada x email dia ke...boleh la sy contact dgn dia terus.

ummu faqeh said...

insya Allah akk sampaikan salam pada dia..dia tak beremail dah skg ni..duk bz dgn kerja,tak berkesempatan pun..tapi nntlah akk usahakan agar dapat dia adakan email dia..huhuh
areej ni bila pulak nak menambah ahli keluarga?

Areej said...

ooo...bz nye dia kerja. anak dia berapa bulan dah?
xpe lah klu dia xde email pon, akak suruh dia buat blog pulak hehehe.
areej ni tunggu la dlu 2 thn lg ke...nk wat camane kitorg ni perasan muda hehe.
ye la skrg pon hidup diperantauan...xde org nk tolong jaga...dah la peraturan sini ketat skit. klu ada anak xboleh duk rumah suka hati..cthnye rumah yg areej duk skrg ni, utk 2 org je. klu ada baby kena cari rumah lain, lagi mahal, x mampu lah.

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!