Pages

Thursday, September 13, 2007

bilik terbaru


ha..dah agak lama diri inimenyepi dari menulis kat blog ni...kerja sejak akhir2 ni mmg menimbun2 banyaknyer..mmg x cukup kakitangan nak handle semua tu...memang betullah sabda Rasulullah..ingat lima perkara seblm 5 perkara..masa lapangmu sblm masa sibukmu..
yelah..sekarang ni mana masa nak dibahagi2 keluarga, kerja kat ofis kat rmh lg,dgn mskt lagi..memang sibuk betul..tapi skg ni dah masuk ramadhan ..alhamdulillah bulan nilah kita cuba cari ketengan...
itulah aku letak board kat dlm bilik utk cr ktngn yang mana sejuk mata memandang... sesibuk manapun kita kena cari sesuatu yang dapat menenangkan hati bila mata memandang selain halwa telinga mendengar alunan quran dan nasyidkan..
tapi aku teringat firman Allah..sesungguhnya dengan mengingati Allah,jiwa akan menjadi tenang.. MG REDHA ALLAH BERSAMA KITA..AMIN
SALAM RAMADHAN KAREEM...

No comments:

SYUKURI NIKMATNYA!

font



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

MUTIARA AL-QURAN اللؤلؤة قرآن كريم

TABAHKAN HATI KAMI!